16-10-12

Kennismaking

Hallo, ik ben Kay, een border collie van bijna 1 jaar. Ik ben niet gesteld op auto's want die maken me nerveus. Samen met mijn baasjes werken we elke dag aan mijn probleem en het gaat al stukken beter maar af en toe heb ik het wel nog moeilijk. Daarom ga ik ook naar de hondenschool, geen gewone hondenschool, die heb ik eerst geprobeerd maar dit was niks voor mij , het ging er veel te hard aan toe. Ik zit nu op de Martin Hausschool te Berlare en volg na de basiscursus de vervolgcursus op vrijdagavond.

Ik loop al 5 km en dit 3 keer per week. Om de 14 dagen ga ik een half uurtje zwemmen in het Hol van Pluto te Schorisse. De dagen dat ik niet ga lopen wandel ik en verder speel ik graag met de familie met de frisbee of bal. 

 

Vanaf vandaag kan je lezen wat ik allemaal beleef.

Vandaag was het al de moeite, nadat mijn baasjes thuis waren van hun werk maakten we nog een avondwandeling en op onze weg kwam opeens een American Stafford op me af.

Wahw wat was me dat schrikken, gelukkkig bleven mijn baasjes en ik heel kalm zodat het juist bij ruiken bleef.

Na enkele minuten kon de Stafford bij zijn halsIMG_2478.JPGband gegrepen worden door zijn baas en was alles achter de rug. Mijn baasjes waren heel fier op mij dat ik me zo rustig had gedragen. Het is niet voor niks dat we naar de school gaan he !!

Vorige week werd ik ook al achtervolgd door een Jack Russel maar mijn baasje nam het voor me op en hij droop het af. Goed van mijn baasje he !!

Morgen gaan we lopen en wie weet wat maken we dan weer mee !!

Tot later !! images.jpgKay

De commentaren zijn gesloten.